DANTEL KREP

DANTEL KREP

dantelkrep dantelkrepyap

  • 2 yumurta
  • 1 su bardağı un
  • 1 su bardağı süt
  • tuz ve bir fiske şeker
  • 1 tatlı kaşığı zeytinyağı

TARİF

Malzemelerin hepsi iyice çırpılır…

bir defalığına mahsus   tavaya az yağ sürülür.Krep hamuru sıkma torbasına doldurulur…Isıtılmış tavaya öncelikle çerçevesi çizilir..sonra içi rastgele delikler kalacak şekilde krep hamuru sıkılır..Arkalı önlü pişirilir.İsteğe göre az pudra şekeri ile süslenebilir.Ben ilk gördüğüm de çok beğenmiştim,misafirlerinize kahvaltı için şık bir tercih olabilir…

Afiyet Şifa Olsun…

Reklamlar

2 thoughts on “DANTEL KREP

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s