ŞELALE KEK

ŞELALE KEK

Misafirlerinize rahatlıkla ikram edebileceğiniz güzel bir tarif daha Şelale Kek , ısırdığınızda içinden çıkan çikolata sosu ayrı bir hava katıyor:)

selalekek

1 çay bardağı un

2 yemek kaşığı tereyağı

1 çay bardağı tozşeker

2 adet yumurta

2 paket bitter çikolata
TARİF

Çikolata ve tereyağını sos tenceresine alıp kısık ateşte eritin.

Un, tozşeker, tuz ve yumurtaları mikserle çırpın.

Çikolatalı karışımı ekleyip karıştırın.

Top kek kalıplarını yağlayın.

Çikolatalı karışımı kalıplara paylaştırın.

200 derece fırında 7-8 dakika pişirin.
Fırına göre pişme süresi değişebilir.

Afiyet Şifa Olsun…

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s