PIRASALI EKMEK PİZZASI

PIRASALI EKMEK PİZZASI

Açıkcası pırasa ile fazla aram iyi değildir. Ama değişik tariflere de her zaman açığım. Denemeniz de fayda var;)

Malzemeler

Pırasa

Soğan(isteğe bağlı kırmızı soğanı renk olsun diye kullandık kırmızı biber varsa en iyisi)

Salam ya da sucuk

Krema

Tereyağ

Tuz

Karabiber

Kepek ekmeği ya da size kalmış istediğiniz bir ekmek

Kaşar rendesi

Yapılışı

Öncelikle Pırasaları ince ince doğrayın soğanları ya da biber kullanacaksanız biberleri de doğrayın ve tava da tereyağı ile soteleyin.

Ardından istediğiniz şekilde doğradığınız salamları da koyun. Ve biraz krema ekleyin. Tuz ve karabiberi de ekleyin. Kıvamı size göre tamam olduğunda(yani krema biraz kendini çekince) ekmeklerin üzerine paylaştırın ve kaşar rendesi serpip 175 derecelik fırında kaşarlar eriyene kadar bekletin.

pırasalı ekmek pizzası

 

Afiyet Şifa Olsun…

 

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s