TAVADA BRÜKSEL LAHANASI

TAVADA BRÜKSEL LAHANASI

brüksellahanası1

 

Yarım kg. brüksel lahanası

Zeytinyağı

Tuz,karabiber

1 limon

Yapılışı:

Öncelikle lahananın dış kabuklarını temizleyin ve sirkeli suda yıkayın.

İster bütün ister ortadan 2’ye bölüp yapın size kalmış.

Zeytinyağını koymuş olduğunuz tava ısındıktan sonra lahanaları atın ve soteleyin. Altını kısın ve pişmesini bekleyin. Arasıra tavayı sallayarak alt üst olmalarını sağlayın.

Piştikten sonra Limon suyu (isteğe bağlı yine yağ koyabilirsiniz), tuz ve karabiber ile harmanlayıp servis edebilirsiniz.

Özellikle et yemeklerinin yanına güzel gider diye düşünüyorum .

brüksellahanası

Afiyet olsun…

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s