SEBZE ÇORBASI

SEBZE ÇORBASI

sebzecorbasi

MALZEMELER:1 adet orta boy havuç

1 adet orta boy kabak

istege göre 1 adet küçük patates

4 su bardağı su(et yada tavuk suyu)

1 su bardagı süt

1 çay bardağı un(benim kullandığım bardak ufak, o yüzden büyük cay bardağı kullanacaksanız yarısını ya da yarıdan azını kullanmanız gerekir.)

Yapılışı:

Havuc,kabak ve istenirse patates rendelenir. Sıvıyagda kavurulur. un ilave edilir. Biraz da unla kavurduktan sonra süt ilave edilir.

Ardından su ilave edilir. Ve kaynamaya bırakılır.Malzemeler pişince Ocaktan alınmadan tuz eklenir.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s