Karadut pelteli etimek tatlisi

1898016_878484158856465_7074546768411944713_n
10 adet etimek
1 adet vanilyali puding
Pelte icin;15 tane karadut
1 su bardagi su
3 yemek kasigi seker
2 yemek kasigi nisasta
Pelte malzemelerinin hepsi karistirilir.(dutlar onceden blenderla ezilir.)
Pudingte üzerindeki tarife gore hazirlanir.
Etimekler parcalanir ve borcama yayilir. Puding pisince etimeklerin uzerine dokulur. Ve bir iki kez karistirilarak borcama yayilir. Hazirlanan pelte de en üste dökülür ve biraz soguyunca süslenir ve dolaba konur. 2 saat sonra servis edilir.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s