DAMLA SAKIZLI MUHALLEBİ

20150430_162523

DAMLA SAKIZLI MUHALLEBİ

  • 1 litre süt
  • 6 yemek kaşığı un
  • 1 tatlı kaşığı tereyagı
  • 1 tatlı kaşığı damla sakızı
  • 1 su bardağı şeker

Yapılışı: Damla sakızı hariç malzemelerin hepsi karıştırılır ve kaynamaya bırakılır. Kaynamaya yakın damla sakızı eklenir ve 2-3 dakika daha kaynatılır.

İlk sıcagı gittikten sonra kaselere konur. ve buzdolabına kaldırılır. Servis yapılacagı zaman ister mevsim meyvesiyle isterseniz de tarçınla süsleyip servis edebilirsiniz.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s