Kabak corbası (7 ay üstü )

PhotoGrid_1434567834264

Kabak corbası

Yarim kabak

Yarim sogan

Biraz kirmizi biber

1 dis sarimsak

1 yemek kasigi irmik

1.5 su bardagi et suyu

Yarim cay kasigi kimyon

Yapılısı;sogan,biber ve sarimsak yemeklik dogranir az zeytinyaginda kavrulur. Ardindan rendenin kücük tarafinda rendelenen kabak eklenir.

Üzerine su konur ve pisirilmeye birakilir. Kabaklar biraz diriligini kaybedince irmik eklenir. Yaklasik 10 dkk daha kaynatilir.

Ocaktan almadan önce kimyon eklenir. Iliyinca servis edilir. Bebegi 10 ayi gecenler yarim cay kasigi nane ekleyebilir.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s