Milföyden simit böreği

IMG_20151025_104921

Milföyden simit böreği

10 adet milföy

1 su bardağı lor(isteğe bağlı patates)

Bir tutam maydanoz

1 yemek kaşığı pekmez

Biraz su

Susam

Yapılışı; lor ve maydanoz

karıştırılir. Milföy hamurun 4

köşesine az az harç konur.

Ve üstüne bir kat daha Milföy kapatılır.

Sonra sekilde olduğu gibi oryadan ikiye enine boyuna kesilir.

Üstüne sulandırılmış pekmez sürülür ve susam atılır.

200 derecedeki önceden isitilmis fırında pisirilir.

IMG_20151025_153720

Reklamlar

2 thoughts on “Milföyden simit böreği

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s